Καλωσήρθατε στο δικτυακό τόπο του γραφείου μελετών Γιάννη και Ελίνας Κυριακού. Το γραφείο ιδρύθηκε το 1975 στην Πάτρα από τον Αρχιτέκτονα Γιάννη Κυριακού. Η δραστηριότητά του εστιάζεται στη παροχή υπηρεσιών μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής κτιριακών έργων, ιδιωτικών -κυρίως- κατοικιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων.

Αναλαμβάνει αρχιτεκτονικές μελέτες, εφαρμογές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και ηλιακού σχεδιασμού, μελέτες εσωτερικού χώρου και επίπλωσης, μελέτες αρχιτεκτονικής τοπίου, στατικές μελέτες, μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοπογραφικές μελέτες.

Η μόνιμη συνεργασία μας με πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς επιδιώκει στη εξασφάλιση της ποιότητας και αρτιότητας του έργου. Σκοπός μας είναι η συνεχής επαφή με τον εργοδότη και το έργο, τόσο στο στάδιο της μελέτης, όσο και της επίβλεψης έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η σχεδίαση γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή χρησιμοποιώντας σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα, τα οποία ενημερώνονται με νέες εκδόσεις ανά τακτά διαστήματα.